Πυθαγόρειο νηπιαγωγείο, οπαδός του ελευθερία, όχι αναρχία.

Μόνο δωρεάν υλικό και παρουσιάσεις, χωρίς εγγραφή. Σχόλια προαιρετικά αλλά επώνυμα! Απαραίτητη η αγάπη για τη διδασκαλία και τους μικρούς-μεγάλους ανθρώπους.

Καλή πλοήγηση!

Συνολικές προβολές σελίδας

29.12.15

Η προσπάθεια του νηπιαγωγείου μας στο "Δίαυλο"

Χαίρομαι πάρα πολύ που με αυτή την ανάρτηση θα κλείσω το 2015 στο μπλογκ. Πρόκειται για την ανάρτηση του βιωματικού εργαστηριού που κάναμε για τους πρόσφυγες στο νηπιαγωγείο σε συνεργασία πάντα, με τους υπεύθυνους από το κέντρο πρόληψης Σάμου, "Φάρος" στο ηλεκτρονικό περιοδικό "Δίαυλος".

Θέλω να ευχαριστήσω την κυρία Ναταλία Τζοβάρα που επικοινώνησε μαζί μου και βέβαια τον κύριο Χαράλαμπο Γεννιά που υλοποίησε το εργαστήρι.


Ο «Δίαυλος» είναι ένα μηνιαίο ηλεκτρονικό δελτίο που δημιουργήθηκε από τις επιστημονικές ομάδες τεσσάρων Κέντρων Πρόληψης (Περιστερίου «Οδοιπορικό», Αγίας Βαρβάρας-Αιγάλεω-Χαϊδαρίου «Άρηξις», Αχαρνών – Κοινότητας Θρακομακεδόνων «Διέξοδος», Κηφισιάς «Προνόη»), προκειμένου να καλύψει την ανάγκη της αλληλοενημέρωσης, της ανατροφοδότησης και της δικτύωσης όλων όσοι εργάζονται στο χώρο της Πρόληψης. Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό δελτίο μοναδικό στο είδος του, που εκδίδεται κάθε μήνα. Η διαμόρφωσή του γίνεται από μια συντακτική ομάδα (εκπρόσωποι Κέντρων Πρόληψης), η οποία συλλέγει τα κείμενα, μορφοποιεί το δελτίο και το αποστέλλει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η επικοινωνία μεταξύ των μελών γίνεται μέσω διαδικτύου. Η διαδικασία δεν έχει οικονομική επιβάρυνση, καθώς ηλεκτρονική διεύθυνση είναι δωρεάν, δε γίνεται χρήση συγκεκριμένου χώρου και εξοπλισμού και δεν έχει έξοδα αμοιβών. Σήμερα ο «Δίαυλος» αριθμεί 23 συνολικά μέλη (εγγεγραμμένα Κέντρα Πρόληψης).(Πηγή)

Μπορείτε να κατεβάσετε το τεύχος 127 του Δεκεμβρίου  ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: http://diavlosprolipsi.blogspot.gr/2015/12/127.html






Εύχομαι σε όλους σας καλή Πρωτοχρονιά με ειρήνη, μια ζεστή γωνιά για ύπνο, στεγνά ρούχα, ένα κομμάτι ψωμί και τους αγαπημένους σας κοντά σας!


8 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία
    Καλά Χριστούγεννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Μαρία, πως να μη νιώθεις περήφανη, όταν ακολουθείς αυτό που σου προστάζει η καρδιά σου; Καλή Πρωτοχρονιά, το νέο έτος ας φέρει για όλο τον κόσμο περισσότερη Αγάπη και Δικαιοσύνη! Σε φιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Αλίκη μου και ναι, έχεις δίκιο! Δικαιοσύνη! Τι ωραία λέξη! Την είχα ξεχάσει! Σε ευχαριστώ που μου τη θύμισες! Καλή χρονιά κορίτσι!!!

      Διαγραφή
  3. He tardado un poco.... voy mal de tiempo.
    Te deseo feliz Año 2016 con un besico.
    http://escueladeblanca.blogspot.com.es/2016/01/premio-bor-litarcihis-blogger.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Lo vi y me encantó, miro para decirlo: http://pythagoreionip.blogspot.gr/p/blog-page_26.ητμλ
      Muchos muchos besos

      Διαγραφή
  4. Te he hecho un cartelito, espero te guste.
    Un besico
    http://escueladeblanca.blogspot.com.es/2016/01/premio-bor-litarcihis-blogger.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Probablemente no notado mi respuesta! Ja, ja! Lo vi y me gustó mucho y subido a mi blog aquí: http: //pythagoreionip.blogspot.gr/p/blog-page_26.itml!
      Me parece a mí en 2016 llegó tan hermosamente aturdida !!! Ja, ja! Feliz año nuevo otra vez !!!

      Διαγραφή

.

.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ