Πυθαγόρειο νηπιαγωγείο, οπαδός του ελευθερία, όχι αναρχία.

Μόνο δωρεάν υλικό και παρουσιάσεις, χωρίς εγγραφή. Σχόλια προαιρετικά αλλά επώνυμα! Απαραίτητη η αγάπη για τη διδασκαλία και τους μικρούς-μεγάλους ανθρώπους.

Καλή πλοήγηση!

Συνολικές προβολές σελίδας

30.4.16

Πασχαλινά - playmobil

Καλό Πάσχα σε όλους αν και καθυστερημένα! Σας ανεβάζω τις φετεινές μας εξατομικευμένες λαμπάδες που φτιάξαμε μαζί με κάθε παιδί ξεχωριστά καθώς και μία κατασκευή δικής μου εμπνεύσεως. Τα υπόλοιπα τα βρήκα στον πίνακα της καλής μου Κατερίνας Παπαευθυμίου, εδώ.








Τα μικρά μου φέτος, εκτός από το πασχαλινό καλαθάκι, τα περίμενε ακόμα μία έκπληξη από την Playmobil Hellas. Πήραν δωράκι και ένα βιβλιαράκι με τίτλο "Η πιο ωραία δουλειά του κόσμου", σε κείμενο του Αντώνη Παπαθεοδούλου. Το βιβλίο διανέμεται δωρεάν στις εκδηλώσεις που γίνονται για την ευαισθητοποίηση σχετικά με το Σύλλογο Ελπίδα και την Τράπεζα δωρητών μυελού των οστών, Όραμα Ελπίδας. Αποστέλεται δωρεάν (με επιβάρυνση μόνο τα μεταφορικά, εμένα μου στοίχισε 10 ευρώ) σε όλα τα σχολεία που θα επικοινωνήσουν και θα το ζητήσουν. Με αυτό τον τρόπο προωθούν τις συλλεκτικές φιγούρες "play and give". Μέρος των εσόδων  πάνε για την ενίσχυση της Τράπεζας δωρητών μυελού των οστών.
Θέλω να ευχαριστήσω την Playmobil Hellas για όλη αυτή την προσπάθεια που κάνει αλλά και για τη χαρά που δίνει, όχι μόνο στα παιδιά που έχουν ανάγκη αλλά και σε όλα εμάς τα παιδιά (μικρά και μεγάλα) που ασχολούμαστε/παίζουμε με τα χαμογελαστά, χρωματιστά της ανθρωπάκια
 
(Ο στόχος μου ήταν να συνδυάσω το βιβλίο με εκδήλωση για τα επαγγέλματα αλλά δεν συνέπεσε χρονικά καθόλου, άργησα και λίγο να τα παραλάβω και έτσι φτάσαμε στο Πάσχα.)
 
Τέλος σας δίνω τις ευχές μου για καλή Ανάσταση με δύναμη και υγεία, με λίγες φωτογραφίες από το κηπάκι μου που εμπλουτίζω και διακοσμώ με λουλούδια (Ναι! Ναι! Υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος έξω από το ίντερνετ, μην ξεχνάτε να τον ανακαλύπτετε καθημερινά, γιατί δεύτερη ζωή δεν έχει, που λέει κι ο ποιητής!) 
Καλό Πάσχα ;)
 




 

6 σχόλια:

  1. Les quedaron muy bonitas las velas, continúen con ese hermoso jardín, se nota que cuidan las plantas.
    Saludos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Gracias !!! Me para mí un gran parque de diversiones! Se despeja mi mente! Glad me ha gustado! Tenemos las vacaciones de Semana Santa ahora, para un descanso! Muchos besos y buen día!

      Διαγραφή
  2. Εξαιρετική νηπιαγωγός και επίμονη κηπουρός, ο τέλειος συνδυασμός!ツღ⚛ツღ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα!!! Που να με δεις που έγινα αυτές τις μέρες η επίμονη νοικοκυρά!!! Είχα να ασχοληθώ με το σπίτι καιρό και έπιασε η ανοιξιάτικη νοικοκυροσύνη!!! Φιλιά!!!

      Διαγραφή

.

.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ