Πυθαγόρειο νηπιαγωγείο, οπαδός του ελευθερία, όχι αναρχία.

Μόνο δωρεάν υλικό και παρουσιάσεις, χωρίς εγγραφή. Σχόλια προαιρετικά αλλά επώνυμα! Απαραίτητη η αγάπη για τη διδασκαλία και τους μικρούς-μεγάλους ανθρώπους.

Καλή πλοήγηση!

Συνολικές προβολές σελίδας

Τεχνολογική υποστήριξη ΑμεΑ

Τεχνολογική υποστήριξη ΑμεΑ
Τεχνολογική υποστήριξη ΑμεΑ

7.2.14

ΚΑΡΤΕΣ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΙΠΛΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ

Μετέφρασα κι έφτιαξα νέες κάρτες κι ένα φύλλο εργασίας για το πως προστατευόμαστε σε περίπτωση που τα ρούχα μας πιάσουν φωτιά. Οι μεγάλες κάρτες είναι για αναφορά και χρονική ακολουθία και οι μικρές είναι για να ενώσουν το σωστό ρήμα με τη σωστή δράση, ως προετοιμασία για το φύλλο εργασίας. (Παλαιότερη κάρτα και φύλλο εργασίας εδώ).Τρεις πίνακες διπλής εισόδου, οι δύο πρώτοι πιο εύκολοι, ο τρίτος πιο δύσκολος.

Σήμερα είχαμε την επίσκεψη στο σχολείο των εθελοντών. Κατενθουσιαστήκαμε! Πολλές φωτογραφίες, πολλές εντυπώσεις και υλικό στην επόμενη ανάρτηση!


6 σχόλια:

 1. Περιμένουμε τις εντυπώσεις και το υλικό Μαρία μου...Οι πίνακες διπλής εισόδου εξαιρετικοί....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τέλειο υλικό έφτιαξες και πάλι Μαρία!!!! Ειδικά τις πρώτες εικόνες θα τις αξιοποιήσω με την πρώτη ευκαιρία!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πολύ ωραίοι οι πίνακες διπλής εισόδου!!! όπως και όλο το υλικό για την φωτιά!!!Πέρυσι θυμάμαι !!! είχα εφαρμόσει "την ιδέα σου" για το "σταματώ πέφτω, κυλιέμαι " τα παιδιά είχαν ενθουσιαστεί!!! Και μέχρι τέλους της χρονιάς με κάθε ευκαιρία κάναμε την άσκηση προστασίας!!!Σ'ευχαριστώ πολύ Μαρία !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μπράβο σας !!!!!!!!! Καταπληκτική δουλειά !!!!!!!!!!!! Όλα πολύ χρήσιμα και ωραία !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Καταπληκτική δουλειά!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!
  Μια διευκρίνιση: το ΣΤΑΜΑΤΩ ΠΕΦΤΩ ΚΥΛΙΕΜΑΙ είναι απλή μετάφραση του STOP DROP ROLL που υπάρχει στο εξωτερικό αλλά εδώ για κάποιο λόγο δεν έχει γίνει πολύ γνωστό. Κατά συνέπεια δεν είναι δική μου ιδέα αλλά μετάφραση. Είναι σημαντικό που το μαθαίνουν τα παιδιά βιωματικά μέσα στην τάξη.
  Καλό ΣΒΚ σε όλες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

.

.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ