Πυθαγόρειο νηπιαγωγείο, οπαδός του ελευθερία, όχι αναρχία.

Μόνο δωρεάν υλικό και παρουσιάσεις, χωρίς εγγραφή. Σχόλια προαιρετικά αλλά επώνυμα! Απαραίτητη η αγάπη για τη διδασκαλία και τους μικρούς-μεγάλους ανθρώπους.

Καλή πλοήγηση!

Συνολικές προβολές σελίδας

15.5.14

ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑΣ

Θα μου επιτρέψετε συνάδελφοι σε αυτή την ανάρτηση να ευχαριστήσω προσωπικά το Νηπιαγωγείο Χώρας Σάμου και την προϊσταμένη του, Δέσποινα Παπαδήμου για την πολύ ευγενική παραχώρηση ενός Η/Υ στο νηπιαγωγείο μας, έως ότου καταφέρουμε να βρούμε έναν δικό μας. 

Εδώ και 3 χρόνια απευθυνόμαστε σε δημόσιους φορείς και ιδιώτες για να μπορέσουμε να φτιάξουμε τη γωνιά του υπολογιστή. Και τελικά μόνο ένα άλλο νηπιαγωγείο, μία άλλη συνάδελφος που καταλαβαίνει τις δυσκολίες μας (ειδικά τώρα με τις διδακτικές παρεμβάσεις στις ΤΠΕ), είχε τη ευγενική καλοσύνη (ομόφωνα με τις κυρίες Ικαρίου και Καρανικολάου) να μας παραχωρήσει μια ηλεκτρονική μονάδα.
Προσωπικά σας ευχαριστώ από καρδιάς και σας αφιερώνω το επόμενο βραβείο συναδελφικότητας αλλά και το τραγούδι.

 Καλή συνέχεια συνάδελφοι!
8 σχόλια:

 1. Μπορείτε να απευθυνθείτε στο Ίδρυμα Μποδοσάκη κια να ζητήσετε εξοπλιστικό υλικό, όσοι το έκαναν τους έστειλαν άμεσα μέχρι και διαδραστικό πίνακα έστειλαν σε συνάδελφο νηπιαγωγό και εμέις περιμένουμε την έγκριση για ότι ζητήσαμε , αν θες πληροφορίες επικοινώνησε μαζί μας μέσω του ιστολογίου μας
  ΛΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. αυτά είναι !!!!
  μπράβο κορίτσια !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΜΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗ ΣΑΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ! ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΦΙΛΙΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μπράβο σας βρε κορίτσια!!!!!Αλλά αυτό που έχω καταλάβει είναι οτι κι εσύ πρέπει να είσαι εξαιρετική συνάδερφος!!!Ας συνεχίσουμε λοιπόν να προσφέρουμε και να βοηθάμε η μία την άλλη!!!!!Φιλιά!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΙΟΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΣΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΕ! ΦΙΛΙΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. το τλέφωνο του σχολείου μας είναι 2104014883, πάρε με τηλέφωνο από το πρωί ως τις 2 και θα σου δώσω στοιχεία για τα Ιδρύματα που μας χορήγησαν υλικό
  ΛΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΛΙΑ! ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ!!! ;)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

.

.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ