Πυθαγόρειο νηπιαγωγείο, οπαδός του ελευθερία, όχι αναρχία.

Μόνο δωρεάν υλικό και παρουσιάσεις, χωρίς εγγραφή. Σχόλια προαιρετικά αλλά επώνυμα! Απαραίτητη η αγάπη για τη διδασκαλία και τους μικρούς-μεγάλους ανθρώπους.

Καλή πλοήγηση!

Συνολικές προβολές σελίδας

18.9.14

ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΝΕΟ!!!

Με πολλή χαρά και συγκίνηση σας ανακοινώνω ότι στο νηπιαγωγείο μας θα αποκτήσουμε υπολογιστή, προτζέκτορα και πολυμηχάνημα, ευγενική χορηγία του ιδρύματος Μποδοσάκη, τους οποίους δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω!!!! Πραγματικά κάνουν ένα τεράστιο έργο προσφοράς στην κοινωνία, το οποίο θα διαπιστώσετε και εσείς αν επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους κάνοντας κλικ στην εικόνα.


Όμως το μεγαλύτερο ευχαριστώ θεωρώ ότι το χρωστάω στη Λία από το Πρώτο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Κερατσινίου. Με βοήθησε τόσο πολύ και ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά, που και πάλι δεν έχω λόγια. Η χαρά και η συγκίνηση (συγχωρέστε με αλλά το παλεύουμε καιρό) με έχουν κατακλύσει!



Λία κοπέλα μου, σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο για σένα και το νηπιαγωγείο σου (που σίγουρα πετάει με τέτοια δυναμική προϊσταμένη) και σου αφιερώνω το επόμενο κομμάτι της Καραΐνδρου από το "Μία αιωνιότητα και μία ημέρα", το οποίο λατρεύω.



6 σχόλια:

  1. Μπράβο σας!!το αξίζει άλλωστε το νηπιαγωγείο σας!!!...και προτζέκτορα!!!....ζηλεύωωωω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά είναι αξιέπαινες τέτοιες κινήσεις ειδικά για την προσχολική αγωγή που είναι ιδιαίτερα παραμελημένη!!!!Είμαι σίγουρη ότι θα τα αξιοποιήσετε κατάλληλα!......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαρία σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια ,χαίρομαι που μια μικρή μου λέξη σε έκανε τόσο χαρούμενη, είναι σημαντικό να μοιραζόμαστε αυτά που γνωρίζουμε με τους άλλους γιατί έτσι μαθαίνουμε όλοι...το τραγούδι είναι υπέροχο καλή συνέχεια...και εύχομαι κάποια στιγμή να τα πούμε και από κοντά
    Λία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχεις κάθε λόγο να είσαι χαρούμενη. Και μένα αυτό είναι ένα όνειρο τρελό...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ!

    ΝΙΚΗ, ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΙΔΡΥΜΑ. ΣΤΕΙΛΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ (Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΑ. ΕΜΕΙΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΙΟΥΝΙΟ ΝΟΜΙΖΩ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ. ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΝΩ ΕΝΘΕΡΜΑ. ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

.

.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ