Πυθαγόρειο νηπιαγωγείο, οπαδός του ελευθερία, όχι αναρχία.

Μόνο δωρεάν υλικό και παρουσιάσεις, χωρίς εγγραφή. Σχόλια προαιρετικά αλλά επώνυμα! Απαραίτητη η αγάπη για τη διδασκαλία και τους μικρούς-μεγάλους ανθρώπους.

Καλή πλοήγηση!

Συνολικές προβολές σελίδας

3.5.17

Τίτλοι τέλους - Ημερολόγια 17-18

Όλα τα ωραία έχουν κάποτε έναν τέλος! Ήρθε και μένα η σειρά μου να σας αποχαιρετήσω. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη θερμή υποστήριξη και συμπάθεια που έλαβα τα τελευταία 6 χρόνια. Ό,τι είχα να πω και να δείξω το ανέβασα. Έτσι θα συνεχίσω να δουλεύω μέχρι να με διώξουν σηκωτή από την τάξη. Για μένα, το νηπιαγωγείο Πυθαγορείου είναι "φανέλα", είναι ιδέα, είναι πόρωση τα τελευταία 16 χρόνια και συνεχίζει, παρά τις όποιες απογοητεύσεις και τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη  (ακόμα και από το ίδιο το γραφείο Α/θμιας *).
Το "Πυθαγόρειο Νηπιαγωγείο"  θα συνεχίσει να υπάρχει στον αέρα για όποιον ψάχνει υλικό ή θέλει να δει πως δουλεύω κάποια θέματα στην τάξη. Επίσης θα συνεχίσει να υπάρχει  και η κοινότητά μας, Νηπιαγωγική Τρέλα, με τη στήριξη της Άννας και της Κατερίνας τις οποίες και ευχαριστώ που δέχτηκαν να αναλάβουν κάποιες ευθύνες.


Ως δώρο αποχαιρετισμού ανεβάζω τα ημερολόγια της επόμενης σχολικής χρονιάς.












Στις χαραυγές ξεχνιέμαι...


"Λέω να βγω να πάω να μεθύσω
να ξαναπαίξουμε για λίγο να χαθούμε
να σε σκεφτώ και να σε νοσταλγήσω
 
και αν υπάρχει λόγος να γυρίσω"
Πάνος Κατσιμίχας

27 σχόλια:

  1. γιατίιιιιιιιιιιι?????????? δεν χορταίνω να παρακολουθώ κ να δοκιμάζω ιδέες σας! συγχαρητηρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να γίνεται αυτό κάποιος λόγος θα υπάρχει...Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κριμα θα μας λειψεις.Ησουν η αναφορα μας παντα για καθε θεμα.Σε λατρεψα με το σεισμο .περιμενω ξανα νεα σου
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαρία σ'ευχαριστούμε για τις όμορφες ιδέες που μας προσέφερες!! Καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαρία μου, θα λείψεις σε όλους μας. Είσαι σπουδαία νηπιαγωγός, σπουδαίος άνθρωπος και μέσα από τη δουλειά σου είναι σαν να σε γνωρίζουμε όλοι μας από κοντά. Δεν μπορώ να μην πω ότι λυπάμαι, γιατί το έργο σου είναι πραγματικά πολύ σημαντικό για ολόκληρο τον κλάδο. Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να σου πηγαίνουν πάντα όλα καλά, να χαίρεσαι το παιδάκι σου και να πορεύεσαι δημιουργικά στον χώρο του Νηπιαγωγείου, έστω και εξω-ιστολογικά... Σε φιλώ και σ'ευχαριστώ για όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα μας λείψουν οι καινοτόμες ιδέες σου και οι καταπληκτικές αναρτήσεις σου! Μας έδωσες πολλά όλα αυτά τα χρόνια! Καλή συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαρία σου στέλνω την αγάπη μου! Φιλιά πολλά! Σε ευχαριστώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες σας! Περάσαμε ωραία μαζί! Καλή συνέχεια!!! ;) ;) ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος8/5/17

    Ένα ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ εκ μέρους όλων αυτών που "παρακολουθούσαν" το Πυθαγόρειο Νηπιαγωγείο, αλλά ποτέ δεν είχαν αφήσει κάποιο μήνυμα εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους για όλα όσα γεναιόδωρα μοιράστηκες μαζί μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατί όμως όλα τα ωραία πάντοτε να τελειώνουν;Σ'ευχαριστώ ως Νηπιαγωγός για όλο το υλικό που μας πρόσφερες απλόχερα αυτά τα χρόνια ..ιδιαίτερα όταν είσαι νέος στο επάγγελμα όπως εγω , μια τέτοια βοήθεια είναι πολύτιμη!Σ'ευχαριστώ ως μαμά, για όσα έχεις μάθει στα παιδιά μου και που τα νοιάζεσαι τόσο!!Έίμαστε πολύ τυχεροί που σε έχουμε δασκάλα μας!!!Θα σου είμαι πάντα ευγνώμων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να είσαι πάντα καλά!!!!
    Θα μας λείψουν οι ιδέες σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σ ευχαριστούμε Μαρία μου για ότι μας έχεις δώσει !!! σου εύχομαι τα καλύτερα γιατί τα αξίζεις !!! καλή συνέχεια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. María no entiendo muy bien. ¿te marchas?.
    He tenido problemas con el ordenador y también he ido de viaje, ventajas de estar jubilada.
    Espero te encuentres bien. te voy a encontrar falta.
    Un besico.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Buena Blanca gracias por sus palabras dulces! Soy una pequeña pensión, pero no se desgasta y desde el trabajo. Pero estoy enojado con nuestra agencia debido a mi propio error dicen que le deben 4000 euros !!! Lo peor es que su comportamiento es inaceptable! 3 meses haciendo el trabajo que deben hacer los. Muy cansado, así que decidí para detener el blog y descansar un poco. Cuando me siento listo y puedo tratar de nuevo. Actualmente se acepta como una dulce despedida. Todas las cosas buenas tienen su fin una vez! Mis correos electrónicos están siempre a su disposición para cualquier comunicación! Muchos muchos muchos besos de Samos! ;) ;) ;)

      Διαγραφή
  14. Άξια και δημιουργική σε όλα σου!!!Πολλά πολλά συγχαρητήρια, πολλά πολλά ευχαριστούμε για όσα μας έχεις προσφέρει!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη τόσα χρόνια! Καλή συνέχεια εύχομαι! ;)

      Διαγραφή
  15. Μαρία μου παντα ξεχώριζες με τις ιδεες σου και τις πρωτοτυπες προτάσεις σου !! Ευχαριστουμε που τις μοιραστηκες όλα αυτα τα χρόνια !! Προσωπικά θα μου λείψει η διαδικτυακή σου παρουσία !! Ευχομαι ότι καλύτερο κανεις από εδω και πέρα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκοπεύω να ανασυγκροτηθώ Πόπη μου και δεν το μετανιώνω καθόλου! Πολλά φιλιά, καλή αρχή και καλή δύναμη κορίτσι! Θα σε παρακολουθώ κι ας μην σχολιάζω πια τόσο συχνά! ;)

      Διαγραφή
  16. Ευχαριστούμε για όλα όσα μοιράστηκες μαζί μας όλα αυτά τα χρόνια! Πολλές ιδέες σου ευδοκίμησαν στην τάξη μου και γέννησαν άλλες! Σου εύχομαι πάντα να δημιουργείς και να σε γεμίζει αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βιβή μου σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Σου εύχομαι από καρδιάς να έχεις για ήρεμη και δημιουργική σχολική χρονιά! Πολλά φιλιά! ;)

      Διαγραφή
  17. Μαρία καλημέρα!

    Εμείς ευχαριστούμε και ένα μεγάλο μπράβο για την όλη πορεία σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ κορίτσι! Με κάνεις και κοκκινίζω! Καλή σχολική χρονιά εύχομαι! Πολλά πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  18. Για την απλόχερη,πολύχρονη και πολύτιμη προσφορά σου στους συναδέλφους σου Μαρία,ένα βραβείο από καρδιάς με πολλές ευχαριστίες κι ευχές για ό,τι επιθυμείς στο metovlemma.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι ειλικρινά με συγκινεί που ενώ έχω αποσυρθεί εδώ και μήνες ακόμα παίρνω τα γλυκά σας μηνύματα και τις ζεστές σας σκέψεις! Αυτό σημαίνει πως κάτι έκανα καλά! Σε φιλώ και σε ευχαριστώ πολύ! ;)

      Διαγραφή

.

.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ