Πυθαγόρειο νηπιαγωγείο, οπαδός του ελευθερία, όχι αναρχία.

Μόνο δωρεάν υλικό και παρουσιάσεις, χωρίς εγγραφή. Σχόλια προαιρετικά αλλά επώνυμα! Απαραίτητη η αγάπη για τη διδασκαλία και τους μικρούς-μεγάλους ανθρώπους.

Καλή πλοήγηση!

Συνολικές προβολές σελίδας

12.11.18

Γωνιές ως βραβεία!

Στην αρχή της χρονιάς χρησιμοποιούσα στην τάξη ατομικές καρτέλες επιβράβευσης με ατομικά αυτοκολλητάκια για τον καθένα (ιδέα και υλικό από εδώ). Όταν συμπλήρωνε την κάρτα του έπαιρνε και ένα μολυβάκι. Εδώ και τρία χρόνια χρησιμοποιώ το ομαδικό αυτοκολλητάκι (πληροφορίες εδώ). Εκτός από το ομαδικό αυτοκολλητάκι, αν δεν κατέβει κανενός παιδιού το μανταλάκι, κερδίζουν και από ένα καπάκι/βραβείο στο σακουλάκι του θησαυρού τους (εδώ και εδώ). 
Φέτος λοιπόν που κατάφεραν  να μαζέψουν την πρώτη συμπληρωμένη καρτέλα με τα ομαδικά αυτοκόλλητα, την επόμενη το πρωί τους περίμενε μια έκπληξη. Όλα τα τραπεζάκια είχαν μετατραπεί σε γωνιές με παιχνίδια που θα κερδίζουν να παίζουν στις ελεύθερες δραστηριότητες, μόνο κάθε φορά που συμπληρώνουν την ομαδική κάρτα. 
Ανεβάζω λοιπόν φωτογραφίες από εκείνη τη φορά. Μετά από αυτή τη μέρα τα ομαδικά αυτοκόλλητα συλλέγονται πολύ πιο γρήγορα!!!








 Δραστηριότητες παλαιότερες με τα counting bears εδώ.



  
Τα καρτελάκια τα κατέβασα από εδώ. Μπορείτε να βρείτε και εδώ καρτελάκια με άλλα χρώματα και σχέδια. 

Ο αριθμός 21 με δεκάδες και μονάδες, που το δουλεύουμε πολύ μέσα στην τάξη. 

Τα καρτελάκια τα κατέβασα από εδώ.










2 σχόλια:

.

.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ