Πυθαγόρειο νηπιαγωγείο, οπαδός του ελευθερία, όχι αναρχία.

Μόνο δωρεάν υλικό και παρουσιάσεις, χωρίς εγγραφή. Σχόλια προαιρετικά αλλά επώνυμα! Απαραίτητη η αγάπη για τη διδασκαλία και τους μικρούς-μεγάλους ανθρώπους.

Καλή πλοήγηση!

Συνολικές προβολές σελίδας

Τεχνολογική υποστήριξη ΑμεΑ

Τεχνολογική υποστήριξη ΑμεΑ
Τεχνολογική υποστήριξη ΑμεΑ

21.10.20

Περιγραφική αξιολόγηση

 Κι επειδή δε μας έφτανε μόνο ο covid 19 στο νηπιαγωγείο και οι μάσκες, έχουμε και την περιγραφική αξιολόγηση. Ετοίμασα κάποιο υλικό βοηθητικό για μένα, βασισμένη σε σημειώσεις που μας έστειλε η κυρία Μοσχοβάκη (εδώ μπορείτε να βρείτε τα κριτήρια αξιολόγησης που χρησιμοποίησα βασισμένη στις σημειώσεις της). Είναι προσαρμοσμένο σε τετράμηνα διότι μου φαίνεται πιο πρακτικό. Έφτιαξα και ανοιχτά φύλλα για κάθε μήνα που θα ανεβάσω σύντομα. Προς το παρόν ανεβάζω τα εξώφυλλα και τις λίστες για τσεκάρισμα (οι λίστες είναι για προσωπική χρήση και βοήθεια, δε θα μπουν στο portfolio  των παιδιών, που εμείς από φέτος ονομάζουμε φάκελο εξυπνάδας). Ίσως σας βοηθήσει κι εσάς.

Εκτός από τα εξώφυλλα και τα ανοιχτά φύλλα εργασίας (επόμενη ανάρτηση), συν τις εργασίες των παιδιών, θα περιέχει ατομική συνέντευξη του παιδιού ανά τετράμηνο (για τη συνέντευξη βασιστήκαμε κυρίως στις ερωτήσεις που προτείνει η Ειρήνη Ματθαιάκη εδώ)  και το τελευταίο φύλλο  για την αυτοεξυπηρέτηση του παιδιού που είχα φτιάξει παλαιότερα (εδώ όλο το υλικό για το portfolio). Επιπλέον θα υπάρχει το ανθρωπάκι του μήνα με το λύκο Ζαχαρία (εδώ). 

Καλή δύναμη!


1 σχόλιο:

.

.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ