Πυθαγόρειο νηπιαγωγείο, οπαδός του ελευθερία, όχι αναρχία.

Μόνο δωρεάν υλικό και παρουσιάσεις, χωρίς εγγραφή. Σχόλια προαιρετικά αλλά επώνυμα! Απαραίτητη η αγάπη για τη διδασκαλία και τους μικρούς-μεγάλους ανθρώπους.

Καλή πλοήγηση!

Συνολικές προβολές σελίδας

Τεχνολογική υποστήριξη ΑμεΑ

Τεχνολογική υποστήριξη ΑμεΑ
Τεχνολογική υποστήριξη ΑμεΑ

28.3.13

ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ - ΦΥΛΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ- ΥΛΙΚΟ

Συνεχίζοντας το θέμα με τον αγαπημένο "Ερωτόκριτο" διάβασα στα παιδιά το ομώνυμο βιβλίο με εικονογράφηση της Oksana Chaus.
Περισσότερα για τον Ερωτόκριτο εδώ.
Τους άρεσε πολύ η εικονογράφηση. Σε αυτή λοιπόν βασίστηκα κι έφτιαξα μερικά φύλλα εργασίας και παιχνίδια.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΗΡΩΩΝ
ΚΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ

 
 
ΚΑΡΤΕΣ ΜΝΗΜΗΣ  Με την τελευταία κάρτα (αφού τα κόψετε και τα πλαστικοποιήσετε) μπορείτε να ζητήσετε από τα παιδιά να βάλουν στο σωστό ήρωα (χρησιμοποιώντας πάλι τις κάρτες του μέμορι) το σωστό όνομα και κατόπιν να βρουν το ίδιο όνομα με πεζά γράμματα. Εγώ ήθελα και έφτιαξα ξεχωριστές φιγούρες.Συνεχίζεται...

4 σχόλια:

 1. Καταπληκτική δουλειά Μαρία. Μπράβο σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ευχαριστώ Τάνια μου! Τους άρεσε πολύ η ιστορία διότι έχει και αγάπη και μονομαχίες, οπότε καλύπτει όλα τα γούστα! Καλημέρα και καλή συνέχεια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΠΩ ΠΩ ΜΑΡΙΑ !ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΥΛΙΚΟ ΦΕΤΟΣ !ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΘΜΕ ΠΟΛΥ !!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΡΕ ΚΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ! ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΩ! ΕΙΝΑΙ Η ΦΕΤΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ! ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ; (ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ! ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ, ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΣΕΡΒΕΪ! ΑΣ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

.

.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ