Πυθαγόρειο νηπιαγωγείο, οπαδός του ελευθερία, όχι αναρχία.

Μόνο δωρεάν υλικό και παρουσιάσεις, χωρίς εγγραφή. Σχόλια προαιρετικά αλλά επώνυμα! Απαραίτητη η αγάπη για τη διδασκαλία και τους μικρούς-μεγάλους ανθρώπους.

Καλή πλοήγηση!

Συνολικές προβολές σελίδας

9.12.16

Χριστουγεννιάτικα

Είχα βρει παλιά μια όμορφη εικόνα μέτρησης για τα Χριστούγεννα εδώ και φέτος την επεξεργάστηκα και θα τη χρησιμοποιήσω διπλά.
Το πρώτο σαν φύλλο εργασίας συμπλήρωσης των  αριθμών από το 1-24 (μια που το δουλεύουμε πολύ αυτό τον καιρό) και το άλλο σαν απλό επιτραπέζιο για να το πάρουν τα παιδιά στο σπίτι να παίζουν στις διακοπές ή και τώρα (στο σχολείο έχω γωνιά με πολλά αυτοσχέδια επιτραπέζια που τους αρέσουν πάρα πολύ).Επίσης τύπωσα την παρακάτω εικόνα που βρήκα εδώ επεξεργασμένη όμως με  τις φωτογραφίες των παιδιών επάνω για να τις κάνουμε στολίδια. Σας το αναφέρω διότι είδα και πάλι πόσο εύχρηστο είναι να έχω στον υπολογιστή σκαναρισμένες από την αρχή της χρονιάς τις φωτογραφίες των παιδιών και έτσι δε χρειάζεται ούτε να φωτοτυπώ, ούτε να κόβω, ούτε να κολλάω, παρά  μόνο τις επικολλω στο έγγραφο που θέλω και εκτυπώνω ακόμα και από το φωτοτυπικό. Πολύ βολικό κορίτσια και κερδίζουμε χρόνο. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.


7 σχόλια:

.

.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ