Πυθαγόρειο νηπιαγωγείο, οπαδός του ελευθερία, όχι αναρχία.

Μόνο δωρεάν υλικό και παρουσιάσεις, χωρίς εγγραφή. Σχόλια προαιρετικά αλλά επώνυμα! Απαραίτητη η αγάπη για τη διδασκαλία και τους μικρούς-μεγάλους ανθρώπους.

Καλή πλοήγηση!

Συνολικές προβολές σελίδας

27.2.13

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΩΝ

Μήνας επισκέψεων ο Φεβρουάριος. Σήμερα είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε στο νηπιαγωγείο μας δύο μέλη του οδοντιατρικού συλλόγου, τον κ. Μαυρίκη και την κ. Ζιώγα. Μας μίλησαν και μας έμαθαν πολλά πράγματα, δίνοντάς μας καινούριες πληροφορίες για τη στοματική υγιεινή. Επιπλέον οι οδοντίατροι εξέτασαν τα παιδιά και έδωσαν ενημερωτικά δελτία στους γονείς, σχετικά με την στοματική υγεία των παιδιών τους. Τέλος μοίρασαν οδοντόβουρτσες και οδοντόκρεμες στα παιδιά, που συνοδεύονταν από ενημερωτικά φυλλάδια. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς.

 Τα παιδιά με ενδιαφέρον και προσοχή ακούνε 
και βλέπουν ό,τι τους δείχνει ο κ. Μαυρίκης.

 Με μια μεγάλη πλαστική μασέλα και οδοντόβουρτσα 
δείχνουν στα παιδιά το σωστό βούρτσισμα.
 Όλα τα παιδιά περνάνε από την ίδια διαδικασία.
 Τα παιδιά μαθαίνουν να χρησιμοποιούν 
και το παιδικό οδοντικό νήμα

 Η κ. Ζιώγα εξετάζει ένα - ένα τα νήπια 
και συμπληρώνει το ανάλογο δελτίο

  
Τα παιδιά ανοίγουν τα δώρα τους με τα "όπλα" στοματικής υγιεινής.

Μας έφεραν και διαβάσαμε το βιβλίο "Ο λύκος πάει σχολείο"
το οποίο αναφέρεται σε ένα λύκο που πάει στο σχολείο προβάτων για να μάθει να γράφει και να διαβάζει αλλά του χαλάει τα σχέδια μία οδοντίατρος! Τι γίνεται μετά;...  Γελάσαμε πολύ!

Και για να ευλογήσουμε και λίγο τα γένεια μας: οι οδοντίατροι μας είπαν ότι το νηπιαγωγείο μας ήταν από τα πιο καλά προετοιμασμένα σχολεία  που έχουν επισκεφθεί!  Τους ευχαριστούμε και πάλι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.

.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ