Πυθαγόρειο νηπιαγωγείο, οπαδός του ελευθερία, όχι αναρχία.

Μόνο δωρεάν υλικό και παρουσιάσεις, χωρίς εγγραφή. Σχόλια προαιρετικά αλλά επώνυμα! Απαραίτητη η αγάπη για τη διδασκαλία και τους μικρούς-μεγάλους ανθρώπους.

Καλή πλοήγηση!

Συνολικές προβολές σελίδας

19.10.15

Κάρτες φωνολογικής ενημερότητας

Έφτιαξα καρτούλες μικρές για τη γωνιά της φωνολογικής ενημερότητας σε α/μ, τις εκτύπωσα σε έγχρωμα Α4 και τις πλαστικοποίησα. 
Το παιδί καλείται από την εικόνα να βρει τη λέξη στο μυαλό του και να την αντιστοιχίσει με τον αριθμό των συλλαβών. Για να βοηθήσω λίγο, την κάθε ποσότητα συλλαβών την έβαλα και με άλλο χρώμα. Π.χ. δισύλλαβες - κόκκινο Α4.






7 σχόλια:

  1. Πολύ καλό Μαρία! Ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε βρε Μαράκι !!!!! Τον Έπαινο σου τον έστειλαν εσένα ;;;; Εμένα ακόμη !!!! Μήπως δεν έχει τπτ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ κόρες! Ντινάκι τίποτε και σε εμένα αλλά έχω δει να το έχουν παλαιότερα μπλογκ. Η αλήθεια είναι πως ντρέπομαι να επικοινωνήσω και να το ζητήσω. Από την άλλη θέλω να τον αναρτήσω επίσημα. Δεν ξέρω κι εγώ πως να το χειριστώ. Λες να τους στείλουμε ένα μέιλ; Αν είναι να το κάνουμε ταυτόχρονα διότι μόνη μου, δεν υπάρχει περίπτωση! Πες μου και το βάζω μπρος. Φιλιά!

      Διαγραφή
    2. Κι εγώ τα ίδια! Ντρεπόμουν αλλά θέλω και να το αναρτησω επίσημα !!!! ΑΣΕ θα ρωτησω ανεπίσημα τον Τζιμοπ που τον έκανα φίλο πρόσφατα και θα σου πω !!!!

      Διαγραφή
  3. Καταπληκτικές οι ιδέες σου Μαρία όπως πάντα!!!!Να ρωτήσω όμως το α/μ τι σημαίνει;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ καλό!!!! Μπράβο Μαρία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

.

.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ