Πυθαγόρειο νηπιαγωγείο, οπαδός του ελευθερία, όχι αναρχία.

Μόνο δωρεάν υλικό και παρουσιάσεις, χωρίς εγγραφή. Σχόλια προαιρετικά αλλά επώνυμα! Απαραίτητη η αγάπη για τη διδασκαλία και τους μικρούς-μεγάλους ανθρώπους.

Καλή πλοήγηση!

Συνολικές προβολές σελίδας

5.10.15

Το σώμα

Εκτός από τα άλλα που κάνουμε συνήθως για το σώμα (δες ΣΩΜΑ) φέτος φτιάξαμε ένα γιγάντιο σκελετό (2 μεγάλα κανσόν ύψος) που προσωρινά κολλήσαμε στη ντουλάπα και θα δούμε που θα χωρέσει. Τον βρήκα εδώ και μου άρεσε πολύ.


Για τη γωνιά του γιατρού είχα μεταφράσει κάτι ωραία φύλλα διάγνωσης και συνταγών από εδώ αλλά βρήκα αργότερα και στης Ειρήνης το σάιτ πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις σχετικές.





Τέλος για τον εγκέφαλο χρησιμοποίησα το λεγόμενο brain hat, που το φοράνε τα παιδιά στο κεφάλι και μπορούν να μάθουν πάνω τους τα μέρη του εγκεφάλου και για ποιες λειτουργίες είναι υπεύθυνα. Το βρήκα εδώ.




5 σχόλια:

  1. Μαρία μου πολύ ζήλεψα τα φύλλα καταγραφής σου, θα αλλάξω σίγουρα τα δικά μου! Και φυσικά δεν έχω λόγια για το brain hat! πού τα ανακαλύπτεις όλα αυτά τα πρωτότυπα και ξεχωριστά; Σε ευχαριστούμε που τα μοιράζεσαι μαζί μας! Καλή συνέχεια... (ευχαριστώ και για την αναφορά!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Ειρηνάκι!!! Ο ψάχνων βρίσκει και ο ευρών αμοιφθήσεται!!! Φιλιά!!!

      Διαγραφή
  2. JA JA
    Un sombrero muy original
    Gracias.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

.

.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ