Πυθαγόρειο νηπιαγωγείο, οπαδός του ελευθερία, όχι αναρχία.

Μόνο δωρεάν υλικό και παρουσιάσεις, χωρίς εγγραφή. Σχόλια προαιρετικά αλλά επώνυμα! Απαραίτητη η αγάπη για τη διδασκαλία και τους μικρούς-μεγάλους ανθρώπους. Το "Πυθαγόρειο Νηπιαγωγείο" είναι μία ιδέα. Αυτή η ιδέα μπορεί να ανθίσει σε όποιο σχολείο και να βρεθεί!

Καλή πλοήγηση!

Συνολικές προβολές σελίδας

2.9.24

Καινούρια αρχή στο Νηπιαγωγείο Χώρας - Ιδέες για δωράκια στις συναδέλφους

Καλή αρχή  σε όλες και όλους.

Καινούρια χρονιά, καινούρια αρχή στο Νηπιαγωγείο Χώρας Σάμου για τη φετινή σχολική χρονιά. Μια αλλαγή για ανανέωση μετά από 23 συναπτά έτη υπηρέτησης στο Νηπιαγωγείο Πυθαγορείου. Δεν πήγα πολύ μακριά, μόνο 2χλμ, για την ακρίβεια "δεν πήγαμε", μια που θα έχω τη χαρά να ξανασυνεργαστώ και φέτος (όπως και πέρσι) με την εξαιρετική συνάδελφο Ματίνα Ορφανίδου που θα είναι κι αυτή στην ομάδα του Νηπιαγωγείου Χώρας, του οποίου ηγείται η καθόλα άξια συνάδελφος,  Αλεξάνδρα Καρανικολάου, με την οποία μοιραζόμαστε τις ίδιες εκπαιδευτικές αξίες και ήταν ο κύριος λόγος που διάλεξα αυτό το νηπιαγωγείο. 

Η δουλειά μας δεν είναι εύκολη. Γι' αυτό θεωρώ σημαντικό το καλό συναδελφικό κλίμα, το οποίο μας βοηθά να αντέξουμε τις δυσκολίες τις οποίες σίγουρα θα συναντήσουμε μέσα στη χρονιά. Γι' αυτό λοιπόν σκέφτηκα, όπως κάνουμε δωράκια στα παιδιά τις πρώτες μέρες, έτσι να φτιάξω και δωράκια για τις συναδέλφους.. Έτσι για το καλό! Σας ανεβάζω τις προτάσεις μου και σας εύχομαι μια καλή, ήρεμη και δημιουργική σχολική χρονιά!

 

Ανακύκλωσα και ένα καλαθάκι που σίγουρα κάπου θα μας φανεί χρήσιμο.

Τέλος σας ανεβάζω μια πολύ απλή ιδέα παραλλαγή που έφτιαξα, (της παραπάνω φωτογραφίας) με τις υγρές μπαλίτσες και τα βαζάκια, για δωράκια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.

.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ