Πυθαγόρειο νηπιαγωγείο, οπαδός του ελευθερία, όχι αναρχία.

Μόνο δωρεάν υλικό και παρουσιάσεις, χωρίς εγγραφή. Σχόλια προαιρετικά αλλά επώνυμα! Απαραίτητη η αγάπη για τη διδασκαλία και τους μικρούς-μεγάλους ανθρώπους.

Καλή πλοήγηση!

Συνολικές προβολές σελίδας

4.10.15

Ένας σφυροκέφαλος με νου και γνώση

 Όπως γνωρίζετε αγαπώ το βιβλίο (και ποια νηπιαγωγός δεν κάνει το ίδιο;). Ανακάλυψα λοιπόν σήμερα το πρωί έναν συμπαθέστατο σφυροκέφαλο με νου και γνώση. Δεν το γνώριζα το βιβλίο αλλά διαβάζοντας τη συνέντευξη της συναδέλφου στον παρακάτω σύνδεσμο, ομολογώ ότι μου κίνησε το ενδιαφέρον και την περιέργεια και θα το ψάξω (το βρήκα εδώ σε αρκετά προσιτή τιμή).
Λατρεύω το λύκο Ζαχαρία και άλλους ήρωες εισαγόμενους, όμως μήπως ήρθε η ώρα εμείς οι νηπιαγωγοί να ψάξουμε και να προωθήσουμε και εγχώριους ήρωες και συγγραφείς για να φτιάξουμε υλικό; (όπως κάνουμε π.χ. με τον Τριβιζά). Ευτυχώς ήδη κάποιες  έχουν ξεκινήσει και πολύ χαίρομαι.
Εγώ θα ψάξω να γνωρίσω το μαστρο-Κυριάκο με τις φιλοσοφικές του τάσεις


 



Καλή σας μέρα!

4 σχόλια:

  1. Μαρία μου , σ' ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνεις να παρουσιάσεις το παραμύθι μου...Έχει ξεχωριστή αξία από σένα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι Αγγελική και συγχαρητήρια ξανά! Να σου θυμήσω μόνο να βάζεις το όνομά σου στα σχόλια γιατί έχω σαν αρχή να μην δημοσιεύω τα ανώνυμα! Καλή συνέχεια στην όμορφη δουλειά σου!

      Διαγραφή
  2. Συγνώμη για τη μη εμφάνιση του ονόματος , δεν εγινε ηθελημένα, μαλλον έχω να μάθω πολλά ακόμη για τη λειτουργία του internet. Ελπίζω αυτή τη φορά να εμφανιστεί!!Φιλιά από Λάρισα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μη σκας! Είχα καταλάβει πως ήσουν εσύ γι΄αυτό και το ανέβασα. Απλώς επειδή παλαιότερα υπήρξαν ανόητοι που έλεγαν τη γνώμη τους ανώνυμα, αποφάσισα να εγκρίνω τα σχόλια πριν τα ανεβάζω (ασχέτως αν διαφωνούν μαζί μου, αρκεί να είναι επώνυμα). Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

.

.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ