Πυθαγόρειο νηπιαγωγείο, οπαδός του ελευθερία, όχι αναρχία.

Μόνο δωρεάν υλικό και παρουσιάσεις, χωρίς εγγραφή. Σχόλια προαιρετικά αλλά επώνυμα! Απαραίτητη η αγάπη για τη διδασκαλία και τους μικρούς-μεγάλους ανθρώπους.

Καλή πλοήγηση!

Συνολικές προβολές σελίδας

30.9.14

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΣΑΝ ΤΗ ΜΟΝΑ ΛΙΖΑ 2!

Όπως μπορούμε να έχουμε διαφορετικά χαρακτηριστικά εξωτερικά, έτσι διαφέρουμε και στο χαρακτήρα μας, στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε και βιώνουμε γεγονότα, στις επιλογές που κάνουμε κ.λ.π. Έτσι λοιπόν και η Τζοκόντα μας αν είχε διαφορετικό χαρακτήρα σε κάθε εικόνα θα έκανε και διαφορετικό επάγγελμα ή θα ήταν διαφορετικός σούπερ ήρωας. Αφού πούμε ο καθένας τη δική του άποψη, κάνουμε υποθέσεις για τις επιλογές της Μόνα Λίζας  και για το τι συναισθηματικά χαρακτηριστικά μπορεί να διαθέτει ανάλογα την ιδιότητά της. (Συνεχίζω να δουλεύω όπως στις προηγούμενες αναρτήσεις).







Πρώτα ζωγραφίζουμε τους εαυτούς μας όπως θέλουμε (είτε το επάγγελμα που μας φανταζόμαστε, είτε τον εαυτό μας σαν κάποιο ήρωα που μας αρέσει) και έπειτα φτιάχνουμε τη Μόνα Λίζα όπως εμείς θέλουμε (λόγω μελανιού τα έφτιαξα μικρά για οικονομία). Βρήκα τη Mona Lisa template όπου μπορείτε να τα κατεβάσετε δωρεάν (έχει και άλλα) εδώ.






3 σχόλια:

  1. Εξακολουθώ να μην έχω λόγια για το μοναδικό τρόπο που δουλεύετε τον Εαυτό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά φοβερός ο τρόπος προσέγγιση σας. Τα παιδιά σίγουρα θα ενθουσιαστηκαν και θα το καταευχαριστήθηκαν. Μπράβο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

.

.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ