Πυθαγόρειο νηπιαγωγείο, οπαδός του ελευθερία, όχι αναρχία.

Μόνο δωρεάν υλικό και παρουσιάσεις, χωρίς εγγραφή. Σχόλια προαιρετικά αλλά επώνυμα! Απαραίτητη η αγάπη για τη διδασκαλία και τους μικρούς-μεγάλους ανθρώπους.

Καλή πλοήγηση!

Συνολικές προβολές σελίδας

1.11.15

Μαθαίνω για τις αναπηρίες

Για να μπορέσουν τα νήπια να ευαισθητοποιηθούν απέναντι στη διαφορετικότητα και στα άτομα με ειδικές ανάγκες, πρέπει πρώτα να ενημερωθούν. Έφτιαξα λοιπόν ένα βιβλιαράκι για να μας βοηθήσει. Η ιδέα και η βοήθεια είναι από το μπλογκ της Kelsea: www.teachergems.com, με την οποία έχω επικοινωνήσει.
Το βιβλιαράκι το βρήκα: www.teachergems.com/enter-blog/fear-of-the-unknown-disabilities. Προσέθεσα τους τίτλους και στη νοηματική. Για να τη βάλετε στον υπολογιστή σας μπείτε εδώ και θα βρείτε 3 διαφορετικές εκδοχές, πάντα στα ελληνικά.








Έφτιαξα και τα ονόματα των παιδιών στην ελληνική νοηματική και τα έβαλα στη γωνιά των ΑμεΑ μαζί με το αλφάβητο σε μεγάλη μορφή. Και ένα επιπλέον αλφάβητο με εικόνες στη γωνιά της γραφής ανάγνωσης.










5 σχόλια:

  1. Καταπληκτική δουλειά!!!!!Δεν έχω λόγια!!!!Ευχαριστούμε για το υλικό!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Parece un buen material, es una pena que tengamos problema con el idioma.
    Gracias.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Buena Blanca Tráeme los enlaces y algunos se pueden encontrar en Inglés por lo menos! Es una pena que tienes razón !!! Yo también tengo dificultades con su propio material. No importa! Gracias por su interés! Buena suerte !!!

      Διαγραφή
  3. Μαρία μου τι όμορφο υλικό!!! Από την αρχή λάτρεψα αυτό το πρόγραμμα.... και με έχεις πραγματικά ξεσηκώσει! το καλοκαίρι θα οργανωθώ κατάλληλα για να μπορέσω να το δουλέψω την επόμενη χρονιά! Εξαιρετική δουλειά! Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

.

.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ