Πυθαγόρειο νηπιαγωγείο, οπαδός του ελευθερία, όχι αναρχία.

Μόνο δωρεάν υλικό και παρουσιάσεις, χωρίς εγγραφή. Σχόλια προαιρετικά αλλά επώνυμα! Απαραίτητη η αγάπη για τη διδασκαλία και τους μικρούς-μεγάλους ανθρώπους.

Καλή πλοήγηση!

Συνολικές προβολές σελίδας

23.1.13

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ - ΜΕΜΟΡΙ / ΚΑΡΤΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ

Ανεβάζω κάποια μαθηματικά παιχνίδια που παίξαμε και που  μπορείτε να διαλέξετε για να  χρησιμοποιήσετε, σχετικά πάντα με το μικρό πρίγκιπα.

  • Παιχνίδι με κάρτες: ένωσε τα σωστά ζευγάρια.
 



  
  • Αυτό το παιχνίδι παίζεται αντίστροφα από το προηγούμενο. Βάζετε στην τύχη αλεπούδες και ζητάτε από το παιδί να βάλει δίπλα τον πρίγκιπα με το σωστό αριθμό.
 


  • Το επόμενο παιχνίδι είναι το γνωστό μέμορι.


  • Αυτό το παιχνίδι μοιάζει με το πρώτο. Στον πλανήτη του μικρού πρίγκιπα φύτρωσαν τόσα τριαντάφυλλα όσα λέει ο αριθμός. Για οικονομία μελανιού μπορείτε να τυπώσετε μία φορά τον πλανήτη με το κενό σύννεφο και να βάζετε επάνω όποιο συννεφάκι θέλετε.
 


 








 

6 σχόλια:

  1. έτοιμα και τα μαθηματικά του μικρού πρίγκιπα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΥΘΠΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΡΙΓΚΙΠΑ; ΟΧΙ ΟΧΙ ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εε!! τι να πούμε περιμένουμε και το βιβλίο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΕΙΜΑΙ ΦΑΝ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαρία βλέπω συνεχίζεις ακάθεκτη τις δρασρτηριότητες του Μικρού Πρίγκιπα μπράβο! Δεν φανταζομουν ποτέ ότι θα έβρισκα τόσο αξιόλογες δραστηριότητες για το συγκεκριμένο βιβλίο για πιο μικρά παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαίρομαι αν βοηθώ! Και μόνο αν τους μείνουν σαν εικόνες, πιστεύω ότι στο μέλλον θα θελήσουν να "ακουμπήσουν" στη γνώριμη γνώση και να διαβάσουν το βιβλίο. Καλό βράδυ Μάρω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

.

.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ