Πυθαγόρειο νηπιαγωγείο, οπαδός του ελευθερία, όχι αναρχία.

Μόνο δωρεάν υλικό και παρουσιάσεις, χωρίς εγγραφή. Σχόλια προαιρετικά αλλά επώνυμα! Απαραίτητη η αγάπη για τη διδασκαλία και τους μικρούς-μεγάλους ανθρώπους.

Καλή πλοήγηση!

Συνολικές προβολές σελίδας

26.1.13

ΒΡΑΒΕΙΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΙΚΗΣ ΜΟΥΡΛΙΑΣ!

Επειδή νιώθω θλίψη και απογοήτευση με διάφορα που συμβαίνουν στο νηπιαγωγείο μου (άσχετα μαθημάτων), με το κτιριακό, με τη θέρμανση, με τα ανόητα κουτσομπολιά του μικρού χωριού (συμβουλή στις νεότερες: αν μπορείτε, ποτέ μη μένετε εκεί που δουλεύετε!) αποφάσισα να αντιδράσω δημιουργικά!
Θα κάνω απονομή βραβείων νηπιαγωγικής μούρλιας, ως ένδειξη στήριξης σε όλες τις συναδέρφους αλλά κυρίως σε εκείνες που τολμούν να εκτίθενται με λίγη δόση δημιουργικής τρέλας! 
Αυτό λοιπόν το βραβείο το απονέμω στις εξής συναδέλφους, χωρίς ιδιαίτερη σειρά:
  • Στη Σέβα http://sevarosenew.blogspot.gr/ γιατί τολμά να ντύνεται πιγκουίνος (και όχι μόνο) μέσα στην τάξη.
  • Στην Αριάδνη  http://edonipiagogeio.blogspot.gr με την περούκα της.
  • Στη Δέσποινα που ντύνεται πειρατής για να κάνουν παιχνίδι θησαυρού http://blogs.sch.gr/nipchoras/ 
  • Στη Μυρτώ http://pro-sxolika.blogspot.gr/ γιατί δε φοβάται να τα πει και να υποστηρίξει τις θέσεις μας.
  • Στην Αναστασία Β. από Χίο, γιατί στο Διδασκαλείο Ρόδου στην παρουσίαση εργασίας στην κοινωνιολογία ντύθηκε Berstein (εγώ Labov).
  •  Στην Κική http://haroumenesfatsoules.blogspot.gr/ για την τρελή της όρεξη (ειδικά με τους πιγκουίνους!!)
  • Στην Κατερίνα http://paixnidokamomataa.blogspot.gr/  που παίζει και συμμετέχει με τα παιδιά της.
  • Στη Στέλλα στο Μαλαγάρι, που παρά τους ψύλλους στο νηπιαγωγείο, ντύνεται Τουρτούρι  και τους κάνει όμορφα πράγματα
  • Και σε όλες τις συναδέλφους, που κατά καιρούς προσπαθούν να τους τσακίσουν το ηθικό!!! Κρατάτε γερά!
Μοιράστε το κορίτσια! Ελάτε να στηρίξουμε η μία την άλλη, γιατί κανείς δε μπορεί να το κάνει καλύτερα από εμάς!
 

17 σχόλια:

  1. ΠΩ!ΠΩ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ!!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΟ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΟΥΡΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ! ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΜΑΡΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΡΛΑΜΑΣ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΠΕΡΑ!!!11 ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ !ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ ΣΤΟ FACE BOOK ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΒΩ ΜΕΙΛ! ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣ ΟΥ ΣΤΟ FB Η ΚΑΝΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΒΦΕΘΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΑΡΕΑ 1000 ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΟΥΡΛΑ. ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ! ΕΚΕΙ ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΙΑΔΝΗ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ. ΕΧΩ ΚΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΑΚΙ ΠΟΥ ΜΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ. ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΟΜΩΣ(ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ) ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ. ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ότι λες να το κάνεις!!!!!! μην στεναχωριέσαι!!!!! δεν είσαι μόνη σου!!!! εδώ είμαστε και μεις!!!! και αν θες μπες και γίνε μέλος στον Παιδικό Πλανήτη που είμαστε όλοι ζουρλοί!!!!!!! μα πολύ ζούρλια σου λέω!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ! ΗΜΟΥΝΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΖΟΥΡΛΕΣ! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ! ΝΑ ΕΙΣΤΕ/ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έλα ρε καροτάκι, το κρεμμύδι είμαι από δίπλα με λαμβάνεις; Τι έπαθες πουλιμ; Νταουνιάστηκες; Θέλω να σε πληροφορήσω πως δεν έχεις χρόνο για τέτοιες πολυτέλειες για τρεις λόγους:
    1) είσαι μαμά
    2) είσαι γυναίκα
    3) είσαι νηπιαγωγός
    Και μια και βράζουμε όλοι στο ίδιο καζάνι μήπως, λέω μήπως, είναι καιρός να κατεβαίνουμε σιγά σιγά από τη φωτιά γιατί τα λαχανικά άπαξ και γίνουν "νιανια" πάνε για πέταμα;
    Εγώ μια ερώτηξη έκανα. Εσύ στο μεταξύ, breath in- breath out...και πάλι απ' την αρχή:) Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΥΦ! ΟΥΦ! ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΛΜΑ! ΦΙΛΩ ΣΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. βραβείο νηπιαγωγικής ΜΟΥΡΛΙΑΣ!!!
    αυτό κι αν είναι βραβείο !!!
    χωρίς μια δόση "τρέλας" η ζωή....... και κατ επέκταση η δουλειά μας, η καθημερινότητα,όλα αυτά που παλεύουμε.... δε θα ήταν υποφερτά-διασκεδαστικά-δημιουργικά....χωρίς χρώμα-ζωή -φαντασία!!!
    Μαρία μου.... μάλλον κατάλαβες......πόσο χάρηκα με αυτό το ιδιαίτερο βραβείο!!!!!!
    ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ....................ευχαριστώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΟ ΜΟΥΡΛΑ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!ΑΛΛΑ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΓΑΠΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ !!!!!ΜΑΡΙΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΕ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΣ ΑΛΛΗΛΟΫΠΟΣΤΗΡΙΧΤΟΎΜΕ !!!!!!!!!! ΚΑΙ ΑΣ ΜΟΥΡΛΑΘΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!!!!ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΞΙΖΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ( ΕΛΑ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΙΚΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ! ΣΥΓΚΛΙΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΥΡΤΟΥΣ ΠΙΟΤΕΡΟ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΥΝΑΜΕΩΝ! ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΑΚΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ! ΦΙΛΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ναι ναι συμφωνώ με τα κορίτσια..... έλα στον πλανήτη!!!!! έστω και για λίγο............λεμε τώρα..................
    φιλική συμβουλή....σίγουρα θα κολλήσεις....σίγουρα θα ξεχαστείς και κάποιο φαγητό θα καεί στην κουζίνα σου....χαχαχχαχαχχχαχα !!!!
    Μαρία γιατί μου έστειλες δεύτερη ειδοπόίηση για βραβείο??? έπρεπε να ακολουθήσω κάποια διαδικάσία για να παρω το βραβείο σου??? δεν είμαι και πολύ σχετική με την τεχνολογία......απλά το παλεύω.....χααχαχα!!! φιλιά!!! το mail μου..σε περίπτωση που το χρειαστείς..... kpapaethimiou@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΧ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΨΙΜΑΤΑ!!! ΗΔΗ ΕΧΩ ΓΚΡΙΝΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΟΥ! ΑΣΤΑ, ΔΕ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ!
    ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΟΥ!

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΑΠΛΩΣ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΑΚΙ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ... ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΤΑΝΙΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑ! ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΣ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΜΕΛΗΣΑ ΕΓΩ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΣΗ ΤΡΕΛΑΣ! ΦΙΛΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ωωωωωωωωωω πηρα βραβειοοοο πηρα βραβειοοοοο ,,,χαχαχα της μουρλας τελειοοοοοοο-----
    γενικα ετσι ειμαι και στη ζωη θεομουρλη ...μουρλαθειτεεεεεε καλε ,,αλλοιως χανομαστε ,, χωρις πλακα τωρα αν δεν γινουμε παιδια κι εμεις μαζι τους πως θα τα κερδισουμε;;;; πιστευω και δεν ειναι τυχαιο οτι ,.. ολοι οι μαθητες τισ πιο ομορφες αναμνησεις τις εχουνν απο το νηπιαγωγειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΦΗΣΑ ΣΧΟΛΙΟ ΑΛΛΑ δεν το βλεπωωωωωωωωω ,,που πηγε; το ξανα αδ#φηνω σε ευχαριστωωωωωωωωωωω δεχομαι το βραβειο μουρλια της μουρλας χαχαχα το χω τοχω ,,και ξαναλεω αν δεν γινουμε κιεμεισ παιδια μαζι τους δεν κανουμε τπτ ,,,,, και δεν ειν τυχαιο που ,,τα περισσοτερα παιδια αν τα ρωτησεις τις καλυτερες αναμνησεις τις εχουν απο το νηπιαγωγειο ε; ,,,σε φιλω κιευχαριστωωωωωωωωωωω και κατι που θυμηθηκα ,,,η μουν εγκυοσ 7 μηνων και δουλευα ακομη .,.ερχεται μια μαμα και μου λΕει ,, η κορη μου μου κανε παραπονα κυρια Σεβα ,,λεω τιιιιιιι ;;;;τρομαγμενη ;;;;;;; ΛΕΕΙΙΙ :ΝΑ ,,ΜΑΜΑΑΑΑΑΑΑ Η ΚΥΡΙΑ ΣΕΒΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΟΡΟΠΗΔΑΕΙ ΠΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑΑΑΑΑΑ;;;;; ΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μήπως η μικρή νόμιζε ότι ολημερίς ήσουν ντυμένη πιγουΐνος;;;;; Ή μπορεί να νόμιζε το παιδάκι ότι "ντύθηκες" έγκυος! ΧΑΧΑ!!!!
    Καλά έκανες κι ανέβασες ξανά σχολιάκι. Με την τεχνολογία δεν σκαμπάζω και πολλά, οπότε δεν ξέρω τι συνέβη!
    Καλημέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

.

.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ