Πυθαγόρειο νηπιαγωγείο, οπαδός του ελευθερία, όχι αναρχία.

Μόνο δωρεάν υλικό και παρουσιάσεις, χωρίς εγγραφή. Σχόλια προαιρετικά αλλά επώνυμα! Απαραίτητη η αγάπη για τη διδασκαλία και τους μικρούς-μεγάλους ανθρώπους.

Καλή πλοήγηση!

Συνολικές προβολές σελίδας

14.9.14

ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΡΟΥΤΙΝΑΣ ΤΟΥ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥ...

Ψάχνω  αρκετά στο διαδίκτυο για εργασίες ή ιδέες και κάποιες φορές βρίσκω κάτι που μου αρέσει. Όταν όπως μπαίνω στη σελίδα και βλέπω ότι για να το κατεβάσω πρέπει ή να εγγραφώ ή να πληρώσω αρχίζει και με ενοχλεί. Μία ιδέα λοιπόν που είδα στο: http://www.teacherspayteachers.com/Product/Calendar-Companion-820532 (και είπα ότι δε σκοπεύω να αγοράσω) είναι η παρακάτω, αντί της ρουτίνας του κροκόδειλου. Το έφτιαξα όπως μου άρεσε, το μετέφρασα στα ελληνικά και σας το ανεβάζω δωρεάν, όπως πάντα, χωρίς καμία υποχρέωση. 



10 σχόλια:

  1. Συμφωνώ απόλυτα με τα σχόλιά σου....κι αυτός ήταν ένας από τους λόγους που σκέφτηκα να φτιάξω το blog μου, η δωρεάν κι εύκολη ανταλλαγή υλικού! Άλλωστε υπάρχουν πολλές αξιόλογοι συνάδελφοι, όπως κι εσύ, που κάνουν το ίδιο....Μπράβο για όλη την προσπάθεια και τις ιδέες σου (που συχνά "κλέβω"!!!)........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ! ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΕΓΩ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΩ. ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ, ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΙΔΕΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ, ΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΥ, ΕΙΤΕ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΙΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ! ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΞΕΡΩ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΤΡΕΛΑ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ!
    ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ! ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοριτσια μου θα συμφωνησω απολυτα!!!
    Και θα προσθεσω.Καλα που εχουμε η μια την αλλη!!!
    Πολυ ομορφος πινακας.Μπραβο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαράκι μου, με βγάζεις από τον κόπο! Το είχα βάλει κι εγώ στο μάτι το συγκεκριμένο πινακάκι!
    Ευχαριστώ και συμφωνώ απόλυτα με όσα γράψατε! Θα ήθελα να μοιραστώ ένα σωρό πράγματα που έχω φτιάξει, αλλά με εμποδίζει ο φόβος των δικαιωμάτων των εικόνων! Φιλάκια! Καλή συνέχεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΓΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΠΕΛΟ ΣΕ ΝΙΩΘΩ. ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΕΒΑΖΩ Ή ΑΝ ΤΑ ΕΧΩ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΑΠΛΩΣ ΒΑΖΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΥΛΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΥΑΣΑ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΥΡΥΤΙΔΑΣ), ΕΙΝΑΙ 1 ΑΠΟ ΤΑ 12 ΦΥΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ,ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ, ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΠΑΝΤΩΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΤΖΟΚΟΝΤΑ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΙ ΕΓΩ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

      Διαγραφή
  5. καλή αρχή Μαρία σου εύχομαι να είναι η νέα σχολική χρονιά δημιουργική και εύχομαι να αποκτήσετε όλα όσα ζητήσατε σαν σχολική μονάδα..είμαι σίγουρη ότι θα σας τα εγκρίνουν όπως έγινε κια σε μας πριν από λίγες μέρες
    ΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΛΙΑ! ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙΟΛΑΣ! ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΘΑ ΔΟΥΜΕ! ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΟ ΥΛΙΚΟ!

      Διαγραφή
  6. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

.

.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ