Πυθαγόρειο νηπιαγωγείο, οπαδός του ελευθερία, όχι αναρχία.

Μόνο δωρεάν υλικό και παρουσιάσεις, χωρίς εγγραφή. Σχόλια προαιρετικά αλλά επώνυμα! Απαραίτητη η αγάπη για τη διδασκαλία και τους μικρούς-μεγάλους ανθρώπους.

Καλή πλοήγηση!

Συνολικές προβολές σελίδας

Τεχνολογική υποστήριξη ΑμεΑ

Τεχνολογική υποστήριξη ΑμεΑ
Τεχνολογική υποστήριξη ΑμεΑ

23.2.15

Ο Μαγικός κόσμος του παραμυθιού - Φιλαναγνωσία

Πριν λίγο καιρό είχα τη χαρά να επικοινωνήσει μαζί μου τηλεφωνικώς η κυρία Ρέβελα, διευθύντρια δημοτικού σχολείου της Κω. Με ενημέρωσε λοιπόν πως έχουν στήσει έναν  βραβευμένο ηλεκτρονικό χώρο αφιερωμένο στη φιλαναγνωσία, με πολλές γνωστές συμμετοχές και υποσελίδες. Η κυρία Ρέβελα, υπεύθυνη του τομέα "Βιβλιοπαιχνιδίσματα", παρακολούθησε την προσπάθεια που γίνεται στο νηπιαγωγείο, στο κομμάτι της Φιλαναγνωσίας και ζήτησε αν μπορεί να το χρησιμοποιήσει. Φυσικά και δέχτηκα με μεγάλη χαρά. Ομολογώ πως δεν γνώριζα τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα αλλά ειλικρινά, όταν την επισκέφθηκα ενθουσιάστηκα. Υπάρχει πολύ υλικό και προτάσεις. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Αν θέλετε να την επισκεφθείτε κι εσείς, κάντε κλικ στην εικόνα. Είναι σημαντικό να διαδίδονται τέτοιες προσπάθειες. Εύχομαι στους  βιβλιόφιλους της Κω, καλή και δημιουργική συνέχεια!4 σχόλια:

 1. Μαρία όπως πάντα σε ευχαριστούμε, μαγικός όντως ο κόσμος του παραμυθιού ας παρασυρθούμε!!σε χαιρετώ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ναι Μαράκι μου! Κι εγώ ενθουσιάστηκα με την οργάνωση, τη δομή και την πληθώρα βιβλίων. Εξαιρετικό! Καλημέρα!

   Διαγραφή
 2. Μαρία σ'ευχαριστούμε πολύ που το μοιράστηκες, είναι πραγματικά εξαιρετικό!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

.

.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ