Πυθαγόρειο νηπιαγωγείο, οπαδός του ελευθερία, όχι αναρχία.

Μόνο δωρεάν υλικό και παρουσιάσεις, χωρίς εγγραφή. Σχόλια προαιρετικά αλλά επώνυμα! Απαραίτητη η αγάπη για τη διδασκαλία και τους μικρούς-μεγάλους ανθρώπους.

Καλή πλοήγηση!

Συνολικές προβολές σελίδας

25.2.16

Γωνιά δραματοποίησης

Με πολλή χαρά σας παρουσιάζω και την τελευταία γωνιά που πάλευα να οργανώσω και να στήσω στη νέα μου τάξη... η γωνιά δραματοποίησης!!! Μια από τις πιο αγαπημένες γωνιές των παιδιών. Πολύ με βοήθησε και ένα επιπλάκι που βρήκα προσφορά σε γνωστό σ. μάρκετ. 
(Και προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, δίνω αυτό το διάστημα κάποια χρήματα από την τσέπη μου, όμως εμείς κάθε χρόνο το καλοκαίρι κάνουμε ένα παζαράκι τη μέρα της γιορτής οπότε κάποια έξοδα που κάναμε ή που θα κάνουμε, τα καλύπτουμε από εκεί.)





Επειδή έχω πολλά καπέλα και διάφορα για το κεφάλι έψαχνα να βρω τρόπο να αποφύγουμε τις ψειρούλες και νομίζω πως τον βρήκα: όποιο παιδί θέλει να φορέσει κάτι στο κεφάλι χρειάζεται να χρησιμοποιήσει το ατομικό του σκουφάκι με το όνομά του που διατηρεί στο συρταράκι του. 
Τα σκουφάκια αυτά είναι του μπάνιου και είναι σχετικά φθηνά. Νομίζω πως θα λειτουργήσουν. Ιδού η πρώτη μου που έφερε σκουφάκι και μπορεί να φορέσει ελεύθερα ό,τι θέλει δίχως τον περιορισμό λαιμού και κεφαλιού.




5 σχόλια:

  1. τι ωραία ιδέα τα σκουφάκια..και η γωνιά σας μοναδική και εμείς θέλουμ ενα οργανώσουμε μία , προς το παρόν φτιάξαμε τη γωνιά του κουκλόσπιτου γι ανα παίζουν τα παιδι΄ακαι των δύο τμημάτων..καλή συνέχεια Μαρία..
    Λία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΜΟΡΦΑ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΣΚΟΥΦΑΚΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΑΚΡΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΩ!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Los niños van a disfrutar mucho con ese rincón.
    Un besico.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οργάνωση και δημιουργικό παιχνίδι !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

.

.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ