Πυθαγόρειο νηπιαγωγείο, οπαδός του ελευθερία, όχι αναρχία.

Μόνο δωρεάν υλικό και παρουσιάσεις, χωρίς εγγραφή. Σχόλια προαιρετικά αλλά επώνυμα! Απαραίτητη η αγάπη για τη διδασκαλία και τους μικρούς-μεγάλους ανθρώπους.

Καλή πλοήγηση!

Συνολικές προβολές σελίδας

24.1.17

Προϊστορία και βιβλιογραφία

Το πρόγραμμα που θα κάνω φέτος έχει να κάνει με την προϊστορία του κόσμου: δεινόσαυροι και προϊστορικός άνθρωπος. Με τους δεινόσαυρους είχα κάνει και παλαιότερα πρόγραμμα, οπότε κάποιο υλικό και προσεγγίσεις από τότε χρησιμοποίησα και φέτος (πολλά αγόρια, το θέμα τους έχει συνεπάρει!). Για τους δεινόσαυρους θα βρείτε πάρα πολύ υλικό εδώ. Με την προϊστορία του ανθρώπου ομολογώ πως δεν είχα ασχοληθεί ποτέ ξανά. Έτσι τα τελευταία 2 χρόνια το έριξα στη μελέτη, στο διάβασμα και στην προετοιμασία. 
Για αρχή σας ανεβάζω τα βιβλία που διάβασα και χρησιμοποιώ μέσα στην τάξη, ενώ έπεται και η ηλεκτρονική βιβλιογραφία.

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ











7 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Tengo un montón de material y sus sugerencias! En el próximo post subo literatura electrónica! Buenos días y muchos besos !!!!

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα συναδελφισσα.Βλέποντας πως ασχολείσαι με το συγκεκριμένο θέμα ,θυμήθηκα πως έχω κ το βιβλίο Μάρω Λοϊζου " Ο άνθρωπος προχωρεί" εκδόσεις Πατακη.Συγχαρητηρια για τη δουλειά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι καλά συναδέλφισσα!!! Δεν το ήξερα! Ευχαριστώ πολύ! Θα το ψάξω! Να, τα καλά του ίντερνετ και του μπλογκινγκ! ;) Καλή συνέχεια! ;)

      Διαγραφή
  3. τι απίθανο θέμα !!!!
    μπράβο Μαρία !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή συνέχεια Μαρία , που σίγουρα θα είναι επιτυχημένη! !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Ήδη τα μικρά είναι ενθουσιασμένα με το θέμα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

.

.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ