Πυθαγόρειο νηπιαγωγείο, οπαδός του ελευθερία, όχι αναρχία.

Μόνο δωρεάν υλικό και παρουσιάσεις, χωρίς εγγραφή. Σχόλια προαιρετικά αλλά επώνυμα! Απαραίτητη η αγάπη για τη διδασκαλία και τους μικρούς-μεγάλους ανθρώπους.

Καλή πλοήγηση!

Συνολικές προβολές σελίδας

13.10.14

ΤΟ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΜΠΙΝΓΚΟ

Καλές οι τεχνολογίες αλλά μας αρέσουν πολύ και τα παιχνίδια! Το μπίνγκο για κάποιο λόγο τους αρέσει πολύ. Οι παλιοί με ρώταγαν συνέχεια "Κυρία πότε θα παίξουμε μπίνγκο;" και οι καινούριοι όταν το κάναμε ενθουσιάστηκαν. Ειλικρινά ούτε κι εγώ ξέρω που να το αποδώσω, παρά μόνο στη συμπλήρωση της κάρτας ή στην απόκτηση των μάρκων, δεν ξέρω, τι τα ξετρελαίνει, πάντως το συνιστώ. 






Τις 2 τελευταίες καρτέλες τις εκτύπωσα 2 φορές.

Σημείωση: Πριν καιρό μου τηλεφώνησε μία συνάδελφος από νηπιαγωγείο Σερρών (όχι η Άρι), μα δυστυχώς δε συγκράτησα όνομα, και μου ζήτησε τα ημερολόγια μέχρι το Δεκέμβριο του 2015. Υποσχέθηκα να τα φτιάξω αλλά ειλικρινά έτσι όπως άλλαξε η κατάσταση στο νηπιαγωγείο, δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ με κάτι πέραν του προγράμματος που καλπάζει και ζητά συνέχεια, και τις Τ.Π.Ε.. Ζητώ συγνώμη και αν μπορεί κάποια συνάδελφος να εξυπηρετήσει με τη συγκεκριμένη ανάρτηση, ας στείλει στα σχόλια το σύνδεσμο! (Ειλικρινά συγνώμη αλλά ούτε τα χειμερινά μας ρούχα δεν έχω προλάβει να φτιάξω!)





3 σχόλια:

.

.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ